Skip to main content
Loading...
Het leven bij CARBOGEN AMCIS

Wij zijn een wereldwijde familie

Onze werknemers staan centraal bij wat CARBOGEN AMCIS doet. Daarom streven wij naar een werkomgeving, een bedrijfscultuur en een waardenpakket zonder weerga.

Wereldwijd aanwezig met
8
locaties
in Zwitserland, het VK, Frankrijk, Nederland & China
Meer dan
31
nationaliteiten
binnen het bedrijf
Gemiddelde leeftijd
41
jaar
We werken als
1
saamhorig
multicultureel team

Wil je werken voor een bedrijf dat het verschil maakt op het gebied van gezondheid wereldwijd?

Ontdek wat het betekent om op een van onze locaties te werken.

Staff working in laboratory
 • Shajida

  Manchester QC ANALYST
  Het interessantste aan mijn functie is dat ik verschillende analyse-instrumenten en -technieken kan gebruiken. Er is elke dag ruim voor ontwikkeling en verbetering, dus je hoeft niet bang te zijn voor sleur.
 • Vanessa

  Lab Technician Chemistry in opleiding Aarau
  Bij CARBOGEN AMCIS staan alle werknemers klaar om me te helpen en om mijn vragen te beantwoorden. Je leert elke dag iets nieuws en er zijn tal van verschillende cursussen. Ook de werksfeer is prima.
 • Aurelian

  TECHNICAL SITE MANAGER
  Ik draag bij aan de verbetering van de productiviteit van onze productie-uitrusting. Dat maakt mijn werk heel interessant. CARBOGEN AMCIS heeft een sterke teamgeest en het werkt motiverend om toegang te hebben tot toptechnologie.
 • Danping

  Shanghai PURCHASE SUPERVISOR
  Ik focus op de inkoop voor de hele groep. Mijn doel is daarbij de aanschafkosten te verlagen en de aankoopprocedure te verbeteren. Ik ben blij dat ik de kans krijg om professionele training te ondergaan, mijn GMP-kennis te verbeteren en Europese farmaceutische managementervaring op te doen.
 • Marc

  Veenendaal LABORATORY CHEMIST
  Wat mij aanspreekt is de collegiale sfeer op de werkvloer en de groeikansen die je hebt met een gerenommeerd bedrijf als CARBOGEN AMCIS. Het geeft een speciaal gevoel om een product te maken dat een positieve impact kan hebben op de farmaceutische industrie.
 • Christin

  Aarau FACILITATOR QC&A
  Het interessantste aan mijn functie is de samenwerking met de verschillende afdelingen op diverse locaties wereldwijd, evenals de veelzijdigheid van de taken - dit creëert een heel dynamische en diverse werkplek.
 • Aldo

  Bubendorf SENIOR ESH OFFICER
  Het is heel lonend om je in een positie te bevinden waar je het personeel kunt voorlichten op het vlak van milieuveiligheid en gezondheid in onze dagelijkse activiteiten, en om ze elke dag gezond naar huis te zien gaan.
  Diversity

  Diversiteit & inclusie

  • Wij vieren diversiteit en erkennen dat ons vermogen om hoogkwalitatieve dienstverlening te bieden hiermee staat of valt.
  • Wij zijn een wereldbedrijf en dat betekent dat onze werknemers van overal ter wereld afkomstig zijn. Laat je inspireren door onze op samenwerking gerichte, intellectueel stimulerende omgeving.

  Download onze Carrièrebrochure
  of neem contact met ons
  op voor meer informatie.