Date added

17.12.18

Senior Analist QC

 • Department: Quality & ESH
 • Hours: Full-time
 • Location: Veenendaal, The Netherlands
 • Als Senior Analist draag je bij aan beschikbaar maken van de resultaten van kwaliteits-analyses en ben je dé expert op het gebied van de ontwikkeling en ingebruikname van analysemethoden. Je maakt deel uit van een enthousiaste QC-groep binnen de afdeling QHSE die in totaal uit 14 personen bestaat.

 • Functieomschrijving Senior Analist QC:

  Je houdt je bezig met de ontwikkeling van analyse-methoden: van de selectie van methoden, de ontwikkeling, de validatie tot de ingebruikname. Daarnaast biedt je ondersteuning op het gebied van analyses bij projecten van de R&D-afdeling en de productie.

  Een belangrijke rol die je gaat krijgen is die van backup en sparring partner van je leidinggevende, de QC-manager.

  En uiteraard hoort ook het uitvoeren van de reguliere kwaliteitsanalyses (GC, HPLC, nat-chemisch) en de rapportage van de resultaten van deze analyses tot je takenpakket.

  Functie-eisen:

  Je hebt een HBO-opleiding (Laboratoriumtechniek, HLO) of Msc Scheikunde.Je kunt terugkijken op 7-10 jaar (HBO) of 2-5 jaar (MSc) ervaring, opgedaan in een omgeving met een wisselend karakter en tijdsdruk. Als je ervaring hebt in de farmaceutische sector dan is dat een pré.

  Als echte analist ben je nauwkeurig en analytisch, je kan snel informatie verwerken en je bent flexibel. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in Nederlandse en Engelse taal en je weet de weg in software als Microsoft Office, SAP en je bent bekend met analytische software.


  Wij bieden een voltijds dienstverband- in eerste instantie voor 1 jaar- met goede primaire en secundaire voorwaarden. Je maakt deel uit van een sociaal en collegiaal team van 7 personen en je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en cursussen te volgen. 

 • About CARBOGEN AMCIS:

  CARBOGEN AMCIS B.V. in Veenendaal is active in the manufacturing, marketing/sales and distribution of Vitamin D analogs, Vitamin D2, Cholesterol and Lanolin dervatives. These products are used in pharmaceuticals, cosmetics, (shrimp) feed, and industrial applications. Through our history of Dishman Netherlands, Philips, Roxane, Duphar, and Solvay Pharmaceuticals we have more than 70 years of experience in the development, production, sales and distribution of these products.

  Activities

  - Large scale dedicated Cholesterol production facility
  - Vitamin D analog manufacturing
  - Contract Research and Manufacturing Services

How to apply

Please complete the form with the relevant details and apply using the button below.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Cover Letter
Invalid Input

C.V. / Resumé
Invalid Input

References
Invalid Input

Diplomas
Invalid Input

Anti-spam
Invalid Input

Alternatively, please send your C.V. & cover letter detailing the job reference, to:
CARBOGEN AMCIS AG
Nieuweweg 2a, 3901 BE Veenedaal
PO Box 70, 3900 AB Veenendaal
The Netherlands
Tel. +31 318 545 754