Date added

12.12.18

Customer Service Officer

 • Department: Supply Chain Management & logistic
 • Hours: Full-time
 • Location: Veenendaal, The Netherlands
 • CARBOGEN AMCIS heeft ter versterking van haar afdeling Supply chain in Veenendaal een vacature voor een Customer Service Officer m/v.

  Proactieve, communicatieve en klantgerichte teamplayer.

 • Functieomschrijving Customer Service Officer:

  Als Customer Service Officer ben je op de binnendienst van CARBOGEN AMCIS verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende orders volgens de gestelde procedures. Je communiceert met klanten in binnen- en buitenland en met je CARBOGEN AMCIS collega’s, onder andere om de logistiek te organiseren.
  Je anticipeert op mogelijke problemen in het traject en je verzorgt de benodigde documentatie binnen de normen en regels van ADR (gevaarlijke stoffen) en IATA (transport). De verschillende verzendingen registreer je in SAP. In deze afwisselende, uitdagende functie komen al je logistieke en communicatieve vaardigheden tot hun recht!

   

  Functie eisen:

  Je hebt een MBO/HBO-opleiding logistiek of (commerciële) economie afgerond en je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een verkoop binnendienst functie, bij voorkeur in de farma of chemie. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met ADR, IATA en SAP. Als proactieve, klantgerichte teamplayer hou je ook in drukke situaties het hoofd koel en blijf je diplomatiek.
  Je beschikt over doorzettingsvermogen en een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend: mondeling en schriftelijk, in het Nederlands en Engels. Tot slot werk je vlug en vaardig met Microsoft Office.

   

  CARBOGEN AMCIS biedt:

  CARBOGEN AMCIS telt momenteel zo’n 70 medewerkers en is een groeiende onderneming met een informele sfeer. De markt is dynamisch en we groeien de laatste jaren sterk. Als Customer Service Officer krijg je bij CARBOGEN AMCIS volop mogelijkheden je te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf. Uiteraard staan daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover.

 • About CARBOGEN AMCIS:

  CARBOGEN AMCIS B.V. is een wereldwijd toonaangevend concern dat onder andere API’s (Active Pharmaceutical Ingredients) en fijn-chemicaliën produceert. CARBOGEN AMCIS produceert en verkoopt voornamelijk Vitamine D producten en cholesterol.
  De Vitamine D producten worden gebruikt voor farmaceutische doeleinden.

How to apply

Please complete the form with the relevant details and apply using the button below.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Cover Letter
Invalid Input

C.V. / Resumé
Invalid Input

References
Invalid Input

Diplomas
Invalid Input

Anti-spam
Invalid Input

Alternatively, please send your C.V. & cover letter detailing the job reference, to:
CARBOGEN AMCIS AG
Nieuweweg 2a, 3901 BE Veenedaal
PO Box 70, 3900 AB Veenendaal
The Netherlands
Tel. +31 318 545 754